|   | 
  • Bunu Gören Yok Mu?


    Bunu  Gören  Yok  Mu?

    Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in açılışları duyurduğu ve fotoğrafının yer aldığı açık hava reklamı, günlerdir sarkık vaziyette bekliyor ve ne bir belediye görevlisi ne de ilgili reklam ajansı düzeltme yoluna gitmiyor.

    Mustafa Şimşek Bulvarı ile Org. Eşref Bitlis Bulvarı’nın kesiştiği kavşakta yer alan ve belediye tarafından yapımı tamamlanan Köşk Sosyal Yaşam Merkezi tanıtım billboardu hava şartları nedeniyle yerinden çıkarak sarkmış vaziyette duruyor.

    Günlerdir sarkık vaziyette bekleyen ve yeniden asılmayı bekleyen reklam görselleri, “Mustafa Çelik nasıl olsa gidecek diye ne ilgili belediye birimi ne de reklam ajansı düzeltmeye gerek görmedi galiba” cümlesini akla getiriyor.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.