|   | 
  • BÜNYAN BELEDİYESİ KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR


    BÜNYAN BELEDİYESİ KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
    Aralıksız yağan kar nedeniyle Bünyan?da kar kalınlığı 30 santimetreye ulaşırken, Bünyan Belediyesi de kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

     Bünyan Belediyesi Depo Saha Amirliğinde hazır bulundurulan karla mücadele ekibi kar yağışlarının başlaması ile birlikte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bünyan Çarşı meydanı ve ana arterlerde gece gündüz çalışmaları devam eden kar temizleme ekibi bölgede köy ve beldelerden gelen ihbarlarıda değerlendirecek. Şuana kadar Güllüce yolu trafiğe açılırken tüm köy ve belde yollarının da kontrol altında tutulduğu bildirildi. İki greyder, iki kepçe ve iki tuzlama aracı ile 24 saat aralıksız çalışan Bünyan Belediyesi kar temizleme ekipleri caddelerde trafiğin sağlıklı seyretmesini sağlarken buzlanma ve don olaylarına karşı aralıksız tuzlama çalışmaları yapılıyor.

     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.