|   | 
  • Bünyan Çiftçileri ve STK temsilcileri Kayseri Şeker’de


    Bünyan Çiftçileri ve STK temsilcileri Kayseri Şeker’de

    Bünyan Bölge çiftçileri ve Bünyan STK temsilcileri Kayseri Şeker’in 63.Mali Genel Kurulu öncesinde Kayseri Şeker ve Kayseri Pancar Kooperatifi üzerinden haksız kazanç elde etmeye çalışanların yer oyunlarına karşı yöneticilere destek vermek amacıyla Kayseri Şeker’i ziyaret etti. 
    Çiftçiler ve Bünyan STK temsilcileri adına konuşan Bünyan Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Hacı Özsoy, “Mevcut Yönetime Destek vermek için burayız. Ülkemize oynanan oyunlara fabrikamızın da çekilmek istendiği için buradayız. Başkanımız ve yönetimimizin yanındayız. Genel kurula sahip çıkmak için buradayız. Her zamanda yanlarında olacağız.” dedi.
    Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay da ise şu açıklamalarda bulundu: “Çiftçimizin fabrikasına sahip çıkması bizim için çok önemli. Hepinizin de bildiği gibi 15 Temmuzda devletimize, milletimize alçakça bir darbe giriminde bulunuldu. Milletimiz esarete mahkum edilmek istendi. Bu saldırıya karşı başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere milletimiz ve vatansever asker ve polisimiz ile bu saldırıya karşı elinden geldiğince mücadele etti ve adeta kurşunlara göğsünü siper etti. O mermiler, uçaklar, helikopterler milletin parası ile alınmıştı. Onları kullananlarda bu milletin parası ile yetişmiş insanlardı. O insanlar bu millete hizmet etmek yerine bu millete hainlik yapmayı tercih ettiler. Birilerine, yabancılara hizmet ettiler. Türk devletinin başarısız olmasını isteyenlere hizmet etmek istediler. Onun için devletimize ve milletimize saldırıyı tercih ettiler. Biz onları lanetliyoruz. Milletimiz gereken cevabı verdi. Aynı zamanda devletimiz gereken cezayı veriyor. Bu asırlardan beri Türkiye düşmanlarının tezgahladıkları oyunun bir parçası"




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.