|   | 
  • Bünyanlı imamlardan teröre lanet protestosu


    Bünyanlı imamlardan teröre lanet protestosu
    Bünyan?da bulunan imamlar, gerçekleştirdikleri etkinlikle, son yaşanan terör olaylarını protesto ederek teröre lanet yağdırdı.

     

    Bünyan Müftülüğü?nde görev yapan din görevlileri ve imamlar Bayramlı Camii avlusunda terör saldırılarını protesto etti. 

    Burada bir açıklama yapan Diyanet-Sen Bünyan Temsilcisi Mustafa Çelik, ?Bünyan müftülüğü ve Memursen üyeleri olarak, ülkemizde son günlerde yaşanan terör olaylarını kınamak ve tepkimizi göstermek için, din görevlileri olarak teröre kim destek oluyorsa onların hepsini lanetliyoruz.Ülkemize birlik, düzenlik ve beraberlik istiyoruz. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünün ilelebet devam etmesini, ezanımızın susmamasını, bayrağımızın inmemesini ve indirmek isteyenlerle de kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğimizin bilinmesini istiyoruz.Ülkemizin birlik ve beraberliğinin bozulmamasını Allah?tan niyaz ediyoruz. Allah?tan, teröre kim destek oluyorsa onları yok etmesini diliyoruz? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.