|   | 
  • Büyükkılıç: "Duygu sömürüsüne izin vermeyin"


    Büyükkılıç:
    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ramazan ayı dolayısıyla, özellikle cami çevrelerinde konuşlanan dilencilere karşı gerekli önlemleri aldıklarını belirtti. Başkan Büyükkılıç, vatandaşlara, dilencilerin duygu sömürüsüne karşı dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

    Ramazan’da zabıta ekiplerinin denetimlerinin artırıldığına ve bundan dolayı ekiplerin izinlerinin kaldırıldığına dikkat çeken Başkan Memduh Büyükkılıç,

     

    “Duygu sömürüsüne ve insanların iyi niyet, acıma ve özellikle yardım etme hislerinin istismar edilmesine izin vermeyelim. Halkımız yardımseverdir ve iyi niyet ile yapılan tüm istekleri yerine getirir. Özellikle Ramazan Ayı’nda, yardımlaşmanın hat safhaya ulaştığı dönemde cami avlusunda ve köşe başlarında dilenmek pek inandırıcı olmamaktadır. Bu sebeple gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım edilmelidir.” diye konuştu.

     

    İnsanların iyi niyetle yaklaşıp dilencilere yardımda bulunmalarının, zabıta ekiplerinin işini zorlaştırdığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, dilencilik yapmanın zaten 5326 Sayılı Kabahatler Kanununca da yasak olduğunu sözlerine ekledi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.