|   | 
  • Büyükkılıç: ?Gösterdiğiniz hassasiyete teşekkür ediyoruz?


    Büyükkılıç: ?Gösterdiğiniz hassasiyete teşekkür ediyoruz?
    Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türk Basınında sansürün kaldırılışının 107. yılı münasebeti bir mesaj yayımladı.


    Büyükkılıç mesajında, "Her mevsim mekan ve zaman kavramı olmadan, mevcut şartlar içerisinde, gerektiğinde kendi yaşamları pahasına, kamuoyuna doğru, tarafsız, seviyeli ve ilkeli haber vermek için çalışan görsel ve yazılı basın çalışanların 24 Temmuz Gazeteciler Bayramlarını kutlarım.

    Kayseri ilinde görev yapan yazılı ve görsel basın yayın kuruluşlarını yakından takip ettiklerini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, basın yayında haber iletişim ve teknoloji gelişmelerdeki hızlı değişimi yakalayan yerel basını tebrik ettiğini söyledi.

    Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kamuoyunu aydınlatmada gösterilen hassasiyetten dolayı basın mensuplarını gönülden kutladığını sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.