|   | 
  • Büyükkılıç’tan başsağlığı mesajı


    Büyükkılıç’tan başsağlığı mesajı
    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Dağlıca’da şehit olan Sözleşmeli Er Orhan Özkan için başsağlığı mesajı yayımladı.

    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

    "Kahraman ordumuzun ülkemizin güvenliğini korumak için terör örgütlerine karşı Dağlıca’da yürüttüğü Operasyonunda şehit olan hemşerimiz Sözleşmeli Er Orhan ÖZKAN kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. İnanıyorum ki; silah arkadaşları şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacak en ağır şekilde misliyle karşılık vereceklerdir. Ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine kasteden bu tür saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Geçmişte olduğu gibi bugün de hep birlikte teröre karşı tek vücut ve tek ses olarak dimdik duracağız. Bu duygu ve düşünceler içinde başta Dağlıca’da operasyonda ki şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, şehit düşen aziz kardeşimiz Sözleşmeli Er Orhan Özkan’a Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve tüm milletimize sabırlar diler, Aziz milletimizin başı sağ olsun.” 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.