|   | 
  • Büyükşehir Bayrama Hazır


    Büyükşehir Bayrama Hazır

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi vatandaşların keyifli ve huzurlu bir ortamda bayram geçirmeleri için bir dizi tedbirler aldı. Bayram nedeniyle bazı birimler 24 saat kesintisiz hizmet verecek.

    Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramının huzur içinde geçirilmesi ve herhangi bir problem yaşanmaması için hazırlıklarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri her bayram olduğu gibi yine görev başında olacak. Zabıta ekipleri bayram öncesi ve bayram süresince ana arterler ile alışveriş merkezlerinde Kocasinan ve Melikgazi Belediyesi zabıta ekipleri ile koordineli bir şekilde çalışarak 24 saat aralıksız denetim yapacak. Vatandaşlar zabıtayı ilgilendiren şikâyetlerini Büyükşehir Belediyesi Zabıtasının 232 29 60 numaralı telefonuna iletebilecekler. 

    OTOBÜS SEFERLERİNE BAYRAM AYARI

    Bayram tatili süresince vatandaşların şehir içi ulaşımlarını hızlı ve rahat bir şekilde sağlamak üzere otobüs seferlerinde de düzenlemeler yapıldı. Bayram boyunca otobüs seferleri nöbetçi araçlarla başlayacak ve ardından normal seferlere dönecek.

    MEZARLIĞA ÜCRETSİZ SEFER

    Büyükşehir Belediyesi her bayram olduğu gibi bu bayramda da vatandaşların kabir ziyareti yapmalarına kolaylık sağlamak amacıyla Şehir Mezarlığı’na ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek.

    Arife günü yani 3 Haziran Pazartesi gerçekleştirilecek otobüs seferlerinin, sabah saat 09.00'da Kiçikapı'daki Tacettin Veli Katlı Otoparkı karşısından başlaması planlanıyor. Şehir Mezarlığı'ndaki bütün giriş kapılarına uğrayacak otobüsler, seferlerini gün boyu kesintisiz olarak sürdürecek. Mezarlık içerisinde hazır bulundurulacak araçlar da hasta, yaşlı ve engelli vatandaşları, ziyaret edecekleri mezarların başına kadar ulaştıracak.

    SU, ELEKTRİK VE DOĞALGAZDA KESİNTİSİZ MESAİ

    Diğer yandan KASKİ, Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi ile Kayserigaz arıza ekipleri de vatandaşların su, elektrik ve doğalgaz şikayetlerini gidermek için 24 saat kesintisiz mesai yapacak. Su ile ilgili şikayetler için vatandaşlar KASKİ Genel Müdürlüğü'nün 185, elektrik arızaları için Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. Genel Müdürlüğü'nün 186 ve doğalgaz arızaları için de Kayserigaz'ın 187 no.lu telefonlarını kullanabilecekler.  




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.