|   | 
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KEDİLERİ DE DÜŞÜNDÜ


    BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KEDİLERİ DE DÜŞÜNDÜ
    Kayseri Büyükşehir Belediyesine ait olan, Beştepeler hobi bahçesi yanında ki Kedi Bakım evinde barınan hayvanlar içinde aşırı sıcaklara karşı önlem alındı.

     Bu yıl yaz sıcaklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi vatandaşların yanında hayvanları da olumsuz etkiliyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesine ait olan, Beştepeler hobi bahçesi yanında ki Kedi Bakım evinde barınan hayvanlar içinde aşırı sıcaklara karşı önlem alındı. 
    Kedilerinde aşırı sıcaktan olumsuz etkilendiğini gören Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, barınağın bir kısmını çadırlarla kapatarak kedilere gölgelik yaptı. Sıcaktan bunalan kedilerin gölgeliğin altında toplanmaları, bu önlemin başarılı olduğu yorumlarına neden oldu.
    Barınağa sık sık gelen vatandaşlar, kedilerin sıcaktan dışarı çıkamadığını, gölgelikle birlikte dışarı çıkan kedileri çocuklarının rahatça kedileri görebildiğini belirtiti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.