|   | 
  • Büyükşehir Belediyesi Talas-Anayurt raylı sistemi için anlaşma imzalad


    Büyükşehir Belediyesi Talas-Anayurt raylı sistemi için anlaşma imzalad
    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İstanbul’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen yapılan İslam İşbirliği Teşkilatı’nın toplantısında Talas-Anayurt raylı sistem hattı için İslam Kalkınma Bankası ile anlaşma imzalandı.


    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İstanbul’da yapılan İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin 35. oturumunda İslam Kalkınma Bankası ile ülkemizdeki farklı projeler için gerçekleştirilen imza törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da açılışına katıldığı toplantıda imzalanan anlaşmalar kapsamında Talas-Anayurt raylı sistem hattı da yer aldı. İslam Kalkınma Bankası ve İller Bankası arasında imzalanan anlaşma kapsamında Talas-Anayurt Raylı Sistem Hattı için 30 milyon avro kredi sağlandı.

     “Kısa  Sürede  Yapım  Aşamasına  Geçeceğiz”

     Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İslam Kalkınma Bankası ile anlaşmanın imzalanmasıyla birlikte Talas Anayurt-Aşık Veysel Bulvarı Hattı’nın kredisi için tüm işlemlerin tamamlandığını belirtti. 5,8 kilometrelik hattın yapımı için ihale sürecini kısa sürede tamamlayacaklarını ifade eden Başkan Büyükkılıç, hattın yapımına en kısa sürede başlanacağını kaydetti.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.