|   | 
  • Büyükşehir Belediyesi zirveyi bırakmıyor


    Büyükşehir Belediyesi zirveyi bırakmıyor
    Ajans Press Kayseri Bölge Müdürlüğü ve Kar360 Haber iş birliği ile hazırlanan “En Medyatikler” listesinde bu hafta zirvede Kayseri Büyükşehir Belediyesi yer aldı.

    Kayseri’de adeta hizmet yarışına giren belediyeler, gerçekleştirdikleri büyük küçük her türlü faaliyetin yazılı ve görsel basında yer bulması için de ayrı bir çaba gösteriyor. Belediyelerin bu çabaları basın kuruluşları tarafından es geçilmiyor ve faaliyetlerin büyük çoğunluğu haber olarak yayımlanıyor.
     
    Haftalık haber listesinin zirvesinde bu hafta da 121 haber ile Büyükşehir Belediyesi yer aldı. Şehrin Spor Toto Süper Lig’deki temsilcisi Kayserispor 88 haberle ikinci, PTT 1. Lig’deki temsilci Kayseri Erciyesspor ise 79 haber ile üçüncü sırada yer aldı. Ak Parti temsilcileri ise gazetelerde 53 haberle yer aldı ve listede dördüncü sırada kendine yer buldu.
     
    Melikgazi Belediyesi 48 haberle beşinci, Kocasinan Belediyesi ise 47 haberle altıncı sırada yer aldı. Şehrin mülki amiri Orhan Düzgün’ün ise gazetelerde 43 haberi çıktı ve kendine yedinci sırada yer buldu. 
     
    Kayseri Ticaret Odası 42 haberle sekizinci, Talas Belediyesi 34 haberle dokuzuncu ve Kayseri Sanayi Odası 24 haberle onuncu sırada yer alarak listeye girdiler.
     
    Yapılan araştırmada genel liste şu şekilde oluştu:
     
    1. Kayseri Büyükşehir Belediyesi – 121 Haber
    2. Kayserispor – 88 Haber
    3. Kayseri Erciyesspor - 79 Haber
    4. Ak Parti Kayseri Teşkilatı – 53 Haber
    5. Melikgazi Belediyesi - 48 Haber
    6. Kocasinan Belediyesi – 47 Haber
    7. Orhan Düzgün - 43 Haber
    8. Kayseri Ticaret Odası – 42 Haber
    9. Talas Belediyesi – 34 Haber
    10. Kayseri Sanayi Odası – 24 Haber




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.