|   | 
  • BÜYÜKŞEHİR'DEN HER ZEVKE HİTAP EDEN ETKİNLİKLER


    BÜYÜKŞEHİR'DEN HER ZEVKE HİTAP EDEN ETKİNLİKLER
    Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kültür Sanat Merkezi'nin açılış etkinlikleri bu hafta da devam edecek. Etkinlikler kapsamında Kayserililer yine dolu dolu 3 gün geçirecek.

     İlk etkinlik 15 Mart 2013 Cuma günü gerçekleşecek. Türk Halk Müziği'nin güçlü sesi Musa Eroğlu, Kayserililere türkü dolu bir akşam yaşatacak. Konser, Kültür Sanat Merkezi'nde saat 19.30 da başlayacak.
    Etkinliklerin ikinci gününde sanatçı Ahmet Özhan, tasavvuf müziği konseri ile Kayserili hayranlarıyla buluşacak. Saat 19.30 da başlayacak konserde Özhan, tasavvuf müziğinin en güzel eserlerini seslendirecek.
    17 Mart Pazar günü ise Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Kayseri'de bir konser verecek. Yine saat 19.30'da başlayacak konserde klasik müzik tutkunları, unutulmaz saatler yaşayacak.
    Her yaştan ve her zevkten insanlara hitap edecek üç etkinlik de ücretsiz olarak takip edilebilecek.
    Konuyla ilgili açıklamalar yapan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan, Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği kültür sanat etkinliklerine Kayseri halkının ilgisinin her geçen gün arttığını belirterek "Her türlü ulusal ve uluslararası etkinliklere evsahipliği yapabilecek kapasiteye ve teknik donanıma sahip Kültür ve Sanat Merekezi'mizde geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimiz Kayserililere kültür sanat dolu 3 gün yaşattı. Bu hafta da yine çok önemli etkinlikleri halkımızla buluşturuyoruz. Gerçekleştireceğimiz etkinliklere tüm Kayserilileri davet ediyoruz" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.