|   | 
  • BUZLU YOLDA KAZA: 3'Ü POLİS, 4 YARALI


    BUZLU YOLDA KAZA: 3'Ü POLİS, 4 YARALI
    Nevşehir'de buzlanan yolda kontrolden çıkıp kayan otomobil, karşı şeride geçerken, polis otomobiline çarptı.

     Nevşehir'de buzlanan yolda kontrolden çıkıp kayan otomobil, karşı şeride geçerken, polis otomobiline çarptı. Kazada 3'ü polis memuru 4 kişi yaralandı.

    Kaza, dün saat 23.30 sıralarında Nevşehir-Niğde karayolundaki Göre Boğazı Mevkii'ndeki Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yakınlarında meydana geldi. 34 yaşındaki Nilüfer Seçilmiş yönetimindeki 50 EE 788 plakalı otomobil, Niğde'den Nevşehir yönüne giderken yoldaki buzlanmanın etkisi ile direksiyon kontrolünü yitirdi. Araç, yoldan çıktıktan sonra refüjü aşarak Nevşehir yönünden gelen polis memuru 38 yaşındaki Bülent Şenol yönetimindeki 50 A 5933 plakalı polis otomobiline çarptı. Kazada otomobili kullanan Nilüfer Seçilmiş ile polis aracını kullanan Bülent Şenol, polis memurları 43 yaşındaki Murat Tutal ve 40 yaşındaki Kamil Şahin yaralandı. Kaza nedeniyle karayolu yaklaşık 1 saat ulaşıma kapandı.

    Yaralılar, sevk edilen ambulanslarla Nevşehir İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi ile Özel Versa ve Kapadokya Hastanesi'ne kaldırıldı. İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel ile polis memurlarının arkadaşları yaralıları hastanelerde ziyaret etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.