|   | 
  • Çakır, EURO 2016’da görev alacak


    Çakır, EURO 2016’da görev alacak
    UEFA 'Elit Hakem' Kategorisi’nde yer alan FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır, 10 Haziran - 10 Temmuz 2016 tarihlerinde Fransa’nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası Finalleri’nde görev alacak.

    UEFA’dan yapılan açıklamaya göre; A Milli Futbol Takımı'nın da mücadele edeceği ve toplamda 51 karşılaşmanın oynanacağı EURO 2016 Finalleri’nde UEFA 'Elit Hakem' Kategorisi’nde yer alan 18 hakem görev yapacak.

     

    EURO 2016 Fransa Finalleri’nde görev yapacak hakemlerin tamamı şu şekilde:
    Cüneyt Çakır (Türkiye), Martin Atkinson (İngiltere), Felix Brych (Almanya), Mark Clattenburg (İngiltere), William Collum (İskoçya), Jonas Eriksson (İsveç), Ovidiu Hategan (Romanya), Sergey Karasev (Rusya), Viktor Kassai (Macaristan), Pavel Kralovec (Çek Cumhuriyeti), Björn Kuipers (Hollanda), Szymon Marciniak (Polonya), Milorad Mazic (Sırbistan), Svein Moen (Norveç), Nicola Rizzoli (İtalya), Damir Skomina (Slovenya), Clement Turpin (Fransa), Carlos Velasco Carballo (İspanya) 

     

    EURO 2016 Finalleri’nde, EURO 2012’de olduğu gibi her maçta hakem; 2 yardımcı hakem, dördüncü hakem ve 2 ilave yardımcı hakem olmak üzere toplam 6 hakem görev yapacak. Turnuvada görev yapacak yardımcı hakemler, dördüncü hakemler ve ilave yardımcı hakemlerin listesi ise Şubat 2016’da UEFA tarafından açıklanacak.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.