|   | 
  • Cami Duvarına Yakışmayan Görüntü


    Cami Duvarına Yakışmayan Görüntü
    Elektrik trafoları, bahçe duvarları, ağaç gövdeleri ve parklardaki masa ve banklar derken cami duvarı da ‘ilan-ı aşk’ panosu oldu.

    Kılıçaslan Camii’nin duvarına sprey boya ile yazılan aşk sözleri cemaatin tepkisini çekerken yetkililerin olaya kayıtsız kalması da tepkileri artırıyor.

      Ortaya çıkan çirkin görüntüden rahatsız olduklarını ifade eden cami cemaati, gençlerin rastgele yerlere bu tür yazılar yazmasının önüne geçilmesi gerektiğine vurgu yaparak, “Son zamanlarda bu tür yazılara sık rastlar olduk. Elektrik trafoları, bahçe duvarları, ağaç gövdeleri, parklardaki masa ve banklar derken şimdi de cami duvarına yazılmış abuk sabuk sözler ve şekiller var. Camiye her geldiğimizde gözümüze çarpıyor ve canımızı sıkıyor. Burasının yetkililer tarafından bir an önce elden geçirilmesini ve bir ibadethaneye yakışır görünüme getirilmesini istiyoruz” şeklinde tepkilerini dile getirdi.

    Yaşanan bu çirkinliği ortadan kaldırmak için gerek İl Müftülüğü’nün gerekse de Melikgazi İlçe Müftülüğü’nün bir an önce harekete geçmesi bekleniyor.  



    Etiketler Kayseri Cami Duvar Yazı

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.