|   | 
  • Çanakkale Sergisi Açıldı


    Çanakkale Sergisi Açıldı
    Meysu Outlet'te açılan Çanakkale Sergisi ilk günden büyük ilgi görürken, sergi 9 Mart'a kadar gezilebilecek.


    Meysu Outlet'in birinci katında açılan sergi vatandaşlar ve öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Rehberler tarafından Çanakkale Savaşı sırasında yaşananlar ziyaretçilere anlatılırken, ziyaret sonunda da yarım saatlik bir belgesel gösterimi yapılıyor.
    Serginin 9 Mart tarihine kadar gezilebileceğini söyleyen Meysu Outlet AVM Müdürü Aydın Küçüksevindi, "Sergimiz süresince yaklaşık bin 500 öğrencimiz buraya gelecek. Öğrencileri kendi servislerimizle getirip götüreceğiz. Bu sergi sayesinde öğrencilere Çanakkale ruhunu yaşamalarını sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

    Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı ise, Meysu Outlet yetkililerine açılan sergi nedeniyle teşekkür ederek, "İlkokul öğrencilerini kendi servisleri ile buraya taşıyarak onlara Çanakkale savaşında yaşananları anlatmaya, öğretmeye çalışıyorlar" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.