|   | 
  • Cansel'in son anları güvenlik kamerasında


    Cansel'in son anları güvenlik kamerasında
    Kayseri'de öğretmeni tarafından tecavüze uğradıktan sonra polis olan babasının silahı ile başına ateş ederek hayatına son veren 18 yaşındaki Cansel Buse K.'nin son anları güvenlik kameralarınca kaydedildi.

    Kayseri'de geçtiğimiz hafta Çarşamba günü meydana gelen olayda Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi'nde okuyan Cansel Buse K. (18), matematik öğretmeni tarafından tecavüze uğradığı için polis olan babasının silahı ile başına ateş ederek hayatına son vermişti.

     

    Cansel Buse K.'nin son anları, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kameralara yansıyan görüntülerde, Cansel Buse'nin oturdukları binanın önünde bir arkadaşı ile vedalaşarak binaya girdiği ve asansöre binerek evlerine çıktığı görüldü. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Cansel Buse K.'nin evine girdikten 1 saat sonra sağlık ekipleri tarafından ambulansa götürüldüğü kaydedildi.

     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.