|   | 
  • Çatıya çıktı, maaşları kaptı


    Çatıya çıktı, maaşları kaptı

    Kayseri'de babasının bekçi olarak çalıştığı inşaatta çalışanların maaşlarını alamadığını iddia eden şahıs çatıya çıkarak intihara kalkıştı. İskele demirlerini aşağı atan şahıs, işçiler, babası ve kendisi için istediği maaşları aldıktan sonra intihar girişiminden vazgeçti. 
    Kılıçaslan Mahallesi Müderris Sokak'ta meydana gelen olayda, iddiaya göre çalıştığı inşaat firmasından maaşını alamayan Akif Y., yapımı devam eden 8 katlı inşaatın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İnşaatın çatısında bulunan iskele demirlerini aşağıya atan Akif Y., firma yetkilisi ile görüşmek istedi. Uzun uğraşlara rağmen ikna edilemeyen Akif Y., kendi ücretiyle birlikte, babasının ve diğer çalışanların da ücretlerinin verilmesini istedi. 
    Bir süre sonra inşaat yetkilisi, Akif Y.'nin istediği ödemeyi yaptı. İnşaatta bekçilik yapan babasından paraları alıp sayan Akif Y., böylece çatıdan inmeye ikna oldu. 
    Akif Y. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı, olayla ilgili ise soruşturma başlatıldı. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.