|   | 
  • CBS Mİ, CSB Mİ?


    CBS Mİ, CSB Mİ?

    Büyükşehir Belediyesi’nin, otobüs seferlerini ve o duraktan geçecek olan otobüsün saatlerini bildirmek amacıyla duraklara astığı tanıtıcı levhalardaki yazım yanlışı tepki topluyor.

    Şehir ve belediye hizmetleriyle ilgili pek çok bilginin paylaşıldığı Coğrafi Bilgi Sistemleri kapsamında otobüslerin güzergahları ve duraklardan geçiş saatleri de bilgi olarak sunuluyor. Ancak duraklara yapıştırılan tanıtıcı levhalarda cbs.kayseri.bel.tr/durak.aspx yerine csb.kayseri.bel.tr/durak.aspx yazılması uygulamayı kullanmak isteyenlere zor anlar yaşatıyor.

    Siteye girmekte zorlanan vatandaşlar, güzel bir uygulama başlatılmış ama yapılan bu yazım yanlışı hiç hoş olmamış diyerek tepkilerini dile getiriyor.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.