|   | 
  • Çelik: Spora desteğimiz sürecek


    Çelik: Spora desteğimiz sürecek
    Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Spor Adamları Derneği'nin Vefa Gecesi'nde spora destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Çelik, önümüzdeki dönemde yapmayı planladıkları toplumun tüm kesimlerine yönelik spor tesisleri hakkında da bilgi verdi.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Vefa Gecesi'nin yapılacağı Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi Salonu'nda Kayseri Spor Adamları Derneği Başkanı Halil Severcan tarafından karşılandı.
     

    Gecede Başkan Çelik'e Türk sporuna katkıları anısına bir plaket verildi. Burada kısa bir konuşma yapan Başkan Çelik, vatandaşlara spor yapma imkanı sağlamak için çalıştıklarını söyledi. Her insanın özellikle de çocuklar ve gençlerin spor yapmaya ihtiyacı olduğunu belirten Başkan Çelik, "Çocuklarımızı hem bedenen hem de manen geliştirmemiz lazım. Onlara enerjilerini atacakları spor yapma imkanını sağlamazsanız olumsuz işlere tevessül edebilirler. Bu yüzden işimizin en başında tesisleşme geliyor diye düşünüyoruz. Önümüzdeki dönemde gençlere, çocuklara, hanımlara yönelik tesisler yapacağız. Çok önemli spor tesislerimiz ve çok önemli kulüplerimiz var. Amatör sporda da tesislerimiz var; ama bu sene tüm amatör spor kulüpleri için bir merkez yapacağız. İlçelerde de kadın ve gençlik merkezleri yapıyoruz. Bu merkezlerde yüzme havuzu ve fitness salonları var. Dolayısıyla sporu şehrimizin her yerinde yapma imkanı sağlamaya çalışıyoruz." diye konuştu.
     

    Daha sonra Kayseri'de faal yöneticiliği, antrenörlüğü, hakemliği ya da sporculuğu bırakan 20 spor adamına plaket verildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.