|   | 
  • CHP'den çok sert tepki


    CHP'den çok sert tepki
    Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, dün parti binasına siyah çelenkli ve üzerinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafları olan kasetlerin bırakılmasını kınadıklarını belirterek, 20’ye yakın kişinin bu saldırıyı gerçekleştirdiğini ve 2 kişinin ismini belirlediklerini söyledi.

    Dün parti binasına yapılan saldırının ardından basın toplantısı düzenleyen CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin; olayı gerçekleştirenlerin adalet önünde hesap verene kadar takipçisi olacaklarını söyledi. Keskin, yapılan saldırılara karşı mücadelelerine tereddüt etmeden devam edeceklerini ifade ederek, 

     

    “Perşembe gecesi 23:45 civarında 7-8 araba ile binamızın bulunduğu sokağın iki girişine gelen 20’ye yakın bir grup, parti binamıza çirkin, ahlaksız bir saldırı düzenlemiştir. Bizler, protesto ve eylem kültürüne karşı değiliz. Ama karanlıklar içerisinde korkakça yapılan eylemin protesto veya eylemin aştığını, bu tür davranışların zavallı, aciz, iki ayaklı canlıların kendi yapılarının bir göstergesi olarak görüyoruz. Karanlıkları seven bu aciz, korkak ve ahlaksızlar şunu iyi bilsinler; hiçbir karanlık ve faşist güç CHP’yi korkutarak onurlu mücadelesini ve duruşunu saptıramayacaktır. O zavallı iki ayaklı canlılar ve onların tasmalarını tutanlara sesleniyorum. Yüreğiniz ve cesaretiniz varsa biz Cumhuriyet Halk Partililer buradayız. Bizler tarih boyunca yapılan bütün saldırılara rağmen dik duruşumuzdan ve ilkelerimizden hiç sapmadık. Hiçbir faşizan düşüncenin karşısında eğilmedik, geri adım atmadık. Bizler bütün vatandaşların haklarını savunmaya, ülkemizin çekilmek istenen karanlığa karşı mücadelemize biran bile tereddüt etmeden devam edeceğiz. Zavallı, korkak ve ahlaksızlar bunun hesabını adalet önünde verene kadar da takipçisi olacağız” diye konuştu.

     

    Parti olarak yaptıkları çalışmalarda olayı gerçekleştiren iki ismi belirlediklerini sözlerine ekleyerek; “Parti olarak yaptığımız çalışmalarda iki tanesinin isimlerini ve görüntülerini tespit ettik. Bütün kamera görüntülerinde arabalarına varana kadar net bir şekilde gözükmekte. İki kişinin isimlerini tespit ettik, bunları da emniyet birimlerine bildireceğiz. Bu sadece Cumhuriyet Halk Partisi’ne yapılan bir eylem değil, bütün Kayseri’ye yapılan bir eylemdir” ifadelerini kullandı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.