|   | 
  • CHP'liler Kılıçdaroğlu'na Destek Yürüyüşüne Çıktı


    CHP'liler Kılıçdaroğlu'na Destek Yürüyüşüne Çıktı
    CHP Kayseri İl Teşkilatı, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na, şehit cenazesinde yapılan saldırıyı kınamak için yürüyüş düzenledi.

    CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na İstanbul Vezneciler’de meydana gelen patlamada şehit olan güvenlik güçlerinin cenaze töreninde saldırıda bulunulması üzerine, Kayseri CHP İl Örgütü, genel başkanlarına destek olmak amacıyla yürüyüş düzenledi.

     

    Parti binasından Cumhuriyet Meydanı’na yapılan yürüyüş boyunca CHP’liler, ‘Türkiye laiktir, laik kalacak’, ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’, ‘Faşizme karşı omuz omuza’ sloganları attı.

     

    Cumhuriyet Meydanı’nda açıklama yapan İl Başkanı Feyzullah Keskin, CHP’ye karşı tüm şehit cenazelerinde saldırıda bulunulacağına dair duyum aldıklarını savundu. AKP'nin, CHP’yi teröre destek veriyor gibi bir algı yaratmaya çalıştığını öne süren Feyzullah Keskin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

     

    “Ülke genelinde şehit cenazelerinde CHP’ye saldırı yapacakları istihbaratı geldi. Ve güç zehirlenmesine girenler genel başkanımızı ve bizleri satılık tetikçilere hedef gösteriyorlar. Biz ölüm dahil hiçbir şeyden korkmayız. Bu vatan için kanlarımız topraklara dökülecekse bu bizim onurumuzdur. Bundan sonra bizlere saldıranlara karşı sessiz olmayacağız. Genel başkanımıza yapılan her türlü saldırı CHP'ye yapılmıştır. Ve bu da karşılıksız kalmayacaktır. Genel başkanımızın açıklamaları saptırılarak kamuoyuna yansıtılıyor.

     

    Bu satılmışlara sesleniyorum: Her şehit cenazesinde olacağız. Üniter yapımızı bozmaya çalışanların karşısında olacağız. Korkan sizden daha şerefsiz olsun. Geri adım atan sizden onursuz olsun. Yüreğimizde cesaretimizde sizlere yeter” şeklinde konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.