|   | 
  • CHP PARTİ OKULU İKİNCİ EĞİTİMİNİ TAMAMLADI


    CHP PARTİ OKULU İKİNCİ EĞİTİMİNİ TAMAMLADI
    Cumhuriyet Halk Partisi Kocasinan İlçe Eğitim Sınıfında , Parti Okulu Eğitmenleri tarafından gerçekleştirilen ?Temel Siyasi Üye Eğitimi? tamamlandı.

     Parti Okulu Eğitmenleri Sınıf Sorumlusu Neşe Denizkurdu, Eğitmenler Ceren Aydemir, Bülent Öcal, Nuran Çetin, Alpaslan Uzunboy tarafından verilen eğitim iki gün sürdü.
    Temel Siyasi Üye Eğitimi alan 24 kişi sosyal projelerini tamamladıktan sonra mezun olacak.
    Sınıf sorumlusu Neşe Denizkurdu, eğitimlerin uygulamalı olarak yapılmasının hem sosyal beceri hem de üyeler arası kaynaşma ve ekip ruhunu oluştuğunu belirterek, ?Yetişkin eğitimlerinin diğer eğitimlere göre; daha hassas oluyor. Tedirgin olarak eğitime başlayan üyelerimiz eğitim aşamasında tedirginliklerini üzerlerinden atarak bu tür eğitimlerin ciddi ve sürekli olarak devam etmesi gerektiğini dile getirdiler. Bu düşünceler yaptığımız eğitimlerin oldukça yararlı olduğunu başarıya ulaştığını ve emeklerimizin boşa çıkmadığını gösterdi. Duyduğumuz memnuniyet, bundan sonraki yapacağımız eğitimlerde motivasyonumuzu daha üst düzeylere çıkartacaktır? dedi.

    (İHA)



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.