|   | 
  • CHP Seçim Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor


    CHP Seçim Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor
    Cumhuriyet Halk Partisi Melikgazi İlçe Teşkilatı Üyeleri seçim çalışmaları kapsamında, Sivas Caddesi'ne stant kurarak vatandaşlarla bir araya geldi.

     
    Cumhuriyet Halk Partisi Melikgazi İlçe Başkanlığı, Sivas Caddesi'ne stant kurarak seçim çalışmalarını sürdürdü.

    Düzenlenen etkinliğe CHP Melikgazi İlçe Başkanı Asef Türkdönmez, CHP Kayseri Milletvekili Adayları Aşkın Genç, Kıvılcım Akdağ, Nazlı Erdoğan, Melikgazi Kadın Kolları Başkanı Bahar Tecirli, Talas Kadın Kolları Başkanı Meral Kahraman, Melikgazi İlçe Başkan Yardımcısı Güler Gülerözü ve parti üyeleri katıldı. Üyeler, milletvekili adaylarının ve projelerinin anlatıldığı broşürleri vatandaşlara dağıttı. Yaptıkları faaliyetle ilgili bilgi aktaran Melikgazi İlçe Başkanı Asef Türkdönmez,

    "Biz inandık, inandığımızı yapıyoruz ve şunu görüyoruz ki, Kayseri halkı da bize inanıyor. Bugün burada halkımızla kucaklaştık. Onların sorunlarını dinleyip çözüm yollarımızı sunduk. Vatandaşların Cumhuriyet Halk Partisi'ne göstermiş olduğu sevgi ve teveccüh, bizleri oldukça memnun etmektedir" dedi.

    Aşkın Genç ise Türkiye'nin bir dönüm noktasında olduğunu ifade etti. Genç, "Ülkemiz 1 Kasım seçimlerine doğru yol alırken, Türkiye'nin sorunları giderek büyüyor. Türkiye'nin tüm kaynaklarını şahsi çıkarları için kullanmaya çalışanlar ülkemizi dar boğaza, çatışmaya ve büyük bir bunalıma sürüklüyor. 7 Haziran'da ortaya çıkan milli iradeyi hazmedemeyenler, ne pahasına olursa olsun iktidarı paylaşmak istemeyenler, 1 Kasım'da gereken cevabı milletimizden alacaktır.

    Türkiye'yi bu zor günlerden ancak Cumhuriyet Halk Partisi çıkaracaktır" şeklinde konuştu.

    Haber: Faruk Karakaş



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.