|   | 
  • Çiftçiler karayolunu trafiğe kapattı


    Çiftçiler karayolunu trafiğe kapattı
    Nevşehir’de pancar çiftçileri, Çorum Şeker Fabrikası'nın ürün alımını durduğu iddiasıyla karayolunu trafiğe kapattı. Eylem jandarma ekiplerinin çiftçileri ikna etmesiyle sona erdi.

    Kozaklı ilçesine bağlı Karahasanlı köyünde pancar üretimi yapan çiftçiler, Çorum Şeker Fabrikası'nın ürünlerini almadığı gerekçesi ile Kozaklı-Kayseri karayolunu uzun süre trafiğe kapattı. Bu sabah yaklaşık 50 çiftçi, iddiaya göre Çorum Şeker Fabrikası'nın ürün alımını durdurmasını gerekçe göstererek Kozaklı-Kayseri karayolunda toplandı. Pancarlarının tarlada kurumaya başladığını söyleyen çiftçiler, traktörleri ile yolu trafiğe kapattı. Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin uzun süren ikna çabalarının ardından karayolu tekrar trafiğe açıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.