|   | 
  • Çiftlik Bank tabelaları söküldü! Kayyum atanıyor


    Çiftlik Bank tabelaları söküldü! Kayyum atanıyor
    On binlerce kişiden yüz milyonlarca lira toplayan ve haklarında bir dizi suç duyurusu bulunan Çiftlik Bank'ın Bursa'nın İnegöl ilçesindeki çiftliğinde iki gece önce yaşanan gerginliğin ardından güvenlik tedbirleri artırılırken, yönetime kayyum atanacağı öğrenildi...

    Bakanlığın bütün Türkiye’de olduğu gibi İnegöl’deki Çiftlik Bank büyükbaş tesisine el koymasının ardından Çiftlik Bank tabelaları söküldü. Çiftlik Bank tesislerinin bulunduğu il ve ilçelerdeki başsavcılıklarca adli çalışmalar yapılmasının ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca bütün Türkiye’deki tesislere kayyum tayin edileceği öğrenildi.

    Başsavcılık açıklaması

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde Çiftlik Bank mağduru 20 kişinin firma hakkında suç duyurusunda bulunduğu belirtildi.

    İlçede Çiftlik Bank ile ilgili 20 kişi İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığına giderek suç duyurusunda bulundu. İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan yazılı açıklamada, “Kamuoyunda Çiftlik Bank olarak bilinen sisteme para yatıran 20 müştekinin yapmış olduğu başvurular neticesinde, Cumhuriyet Başsavcılığımızın 2018/1975 soruşturma sayılı dosyası üzerinden, 12 Mart 2018 tarihinde, nitelikli dolandırıcılık, suç örgütü kurma, yönetme ve üye olma suçlarından soruşturma başlatılmıştır. İlgili şirketin İnegöl'de bulunan işletmelerinde 13 Mart 2018 tarihinde arama ve el koyma işlemlerine başlanmıştır. Başsavcılığımızca şirketin mal varlığını üçüncü şahıslara devir ve temlik yoluyla kaçırmasının önlenmesi maksadıyla gerekli tedbirler alınmıştır” denildi.  




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.