|   | 
  • Cinsel Dokunulmazlığa Karşı Suçlar Konferansı


    Cinsel Dokunulmazlığa Karşı Suçlar Konferansı
    Erciyes Üniversitesi?nde (ERÜ) ?Cinsel Dokunulmazlığa Karşı Suçlar? konferansı düzenlenildi.

     İletişim Fakültesi Konferans Salonu?nda düzenlenen seminerde, Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki Hafızoğulları, öğrencilere ?Cinsel Dokunulmazlığa Karşı Suçlar?ı anlattı. Konferansta konuşan Hafızoğulları, bütün toplumlarda beşeri cinselliğin olduğunu söyledi. Prof. Dr. Zeki Hafızoğulları, ?Evliliği cinselliğin toplumsal tezahürü olarak ortaya çıkıyor. Cinsellik tek taraflı bir olay değildir. Beşeri bir faaliyettir. Rızaya dayanmayanları cezalar yasaklamaktadır. Ceza kanunumuza baktığımız zaman beşeri niteliğin cezalandırıldığını görüyoruz. O konuda beşeri cinselliğin düzenlendiğini görürsünüz. Bu konuda kadın kaçırmanın ve kadın oynatmanın suç olduğunu görürsünüz. Eskiyle uyum sağlayacak bir şekilde kadın kaçırmanın düzenlenmiş olduğunu ve suç olduğunu görürsünüz? dedi.
    Seminere, Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç da katıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.