|   | 
  • Cinsel istismar sanığına 2 yıl 8 ay hapis cezası


    Cinsel istismar sanığına 2 yıl 8 ay hapis cezası
    Kayseri’de, ‘cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan yargılanan yaşları 18’in altında olan 4 çocuktan 3'üne beraat verilirken biri 2 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

     

    1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada ‘cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan yargılanan tutuksuz sanıklar A.A.(15), E.M.(15), İ.K.(15) mahkeme salonunda hazır bulunurken tutuklu sanık E.B. duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi(SEGBİS) ile katıldı.

     


    Sanıklar mahkemede suçsuz olduklarını söyleyerek, beraatlerini talep etti. Mahkeme heyeti yaptığı yargılama sonucunda tutuksuz sanıklar A.A. (15), E.M. (15) ve İ.K. (15)’ye delil yetersizliğinden beraat kararı verdi. Tutuklu sanık E.B.’ye reşit olmayan kişiyle ilişkiye girmekten 4 yıl hapis cezası verildi fakat sanığın yaşının küçük olmasından dolayı cezası 2 yıl 8 aya indirildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.