|   | 
  • CİNSEL İSTİSMARDAN 5 SANIĞA TOPLAM 61 YIL CEZA


    CİNSEL İSTİSMARDAN 5 SANIĞA TOPLAM 61 YIL CEZA
    Kayseri'de "çocuk yaşta çocuğa cinsel istismarda bulunma" suçlamasıyla yargılanan 5 sanığa toplam 61 yıl hapis cezası verildi.

     Kayseri'de "çocuk yaşta çocuğa cinsel istismarda bulunma" suçlamasıyla yargılanan 5 sanığa toplam 61 yıl hapis cezası verildi.

    Kayseri Adliyesi 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz yargılanan sanıklar R.T., R.Y., R.K., A.I., A.G., A.A., A.S. ve T.B. ile avukatları, cinsel istismara uğrayan G.B.'nin babası A.B. ile avukatı hazır bulundu. 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan yargılamada tutuksuz sanıklar, "çocuğun nitelikli cinsel istismarı" ve "kişinin hürriyetinden yoksun bırakılması" suçlarından hakim karşısına çıkarıldı.

    Mahkeme heyeti, yaptığı yargılama sonucunda "çocuğun nitelikli cinsel istismarı" ve "kişinin hürriyetinden yoksun bırakılması" suçlarından sanık R.T.'ye 13 yıl, R.Y. ve R.K.'ye 13 yıl 9 ay, A.I.'ya 11 yıl, A.S.'ye de 9 yıl 2 ay ceza verdi. Heyet; A.G., T.B. ve A.A.'ya verdiği cezayı 5 yıl süre ile erteledi.

    Hapis cezasına çarptırılan sanıklar R.T., R.K., A.I., A.S. ve R.Y. duruşma sonunda tutuklanarak cezaevine gönderildi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.