|   | 
  • ÇOCUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNE SAĞLIKLI AİLE İÇİ İLETİŞİM BECERİLERİ


    ÇOCUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNE SAĞLIKLI AİLE İÇİ İLETİŞİM BECERİLERİ
    Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Personele Davranış Modeli Eğitimi Projesi' kapsamında Aile İçi İletişim Becerileri semineri verildiği bildirildi.

     Çocuk Şube Müdürlüğünce yürütülen Personele Davranış Modeli Eğitimi Projesi kapsamında, suça sürüklenen ve mağdur çocuklar ile bilgisine başvurulan şahıslar ve ailelerle daha iyi iletişim kurulabilmesi, suç çeşitlerine göre ortak bir davranış modeli sergilenebilmesi, psikolojik destek verilebilmesi ve doğru yönlendirebilmesi amacıyla, Büyükşehir Belediyesi?nde görevli İletişim Eğitmeni Merve Demirok tarafından, iki oturum halinde Çocuk Şube Müdürlüğü personeline ?İletişim Becerileri? konusunda seminer verilmiştir.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.