|   | 
  • ÇOCUKLAR "SEYYAH BİZİM İLLER" PROJESİYLE ERCİYES'İN KEYFİNİ ÇIKARDI!


    ÇOCUKLAR
    Kayseri'de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Seyyah-Bizim İller Projesi kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü görevlileri koordinesinde, 69 çocuk Erciyes Dağı'nda kaymanın tadını doyasıya çıkardı.

     Kayseri'de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Seyyah-Bizim İller Projesi kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü görevlileri koordinesinde, 69 çocukErciyes Dağı'nda kaymanın tadını doyasıya çıkardı.

    Emniyet Müdürlüğü mensubu personel çocuklarından 14-18 yaş grubu çocuklara yönelik 42 erkek ve 27 kız olmak üzere toplam 69 çocuğa 'Erciyes Gezisi' düzenlendi.

    Çocuk Şube Müdürlüğü personeli eşliğinde çocuklar Erciyes Dağına götürüldü. Kızaklara binerek hoşça vakit geçiren çocuklara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde tanıtım filmi izlettirildi



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.