|   | 
  • Çocukluk arkadaşını 15 yerinden bıçakladı


    Çocukluk arkadaşını 15 yerinden bıçakladı
    Kayseri'de çıkan tartışmada çocukluk arkadaşını 15 yerinden bıçaklayarak öldüren zanlı adliyeye sevk edildi.

    Edinilen bilgiye göre Kocasinan ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi Lokman Caddesi'nde dün gece meydana gelen olayda, 31 yaşındaki Ü.K.'nın çocukluk arkadaşı olduğu öğrenilen 30 yaşındaki K.Ö. ile alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştığı öğrenildi. 

     

    Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında K.Ö.'nün, çocukluk arkadaşı Ü.K.'yı 15 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladığı bildirildi. Olay yerine çağrılan ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ü.K., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

     

    Olay sonrasında Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından katil zanlısı olarak gözaltına alınan 30 yaşındaki K.Ö. yapılan sorgusunun ardından doktor kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.