|   | 
  • ÖMER BELEK

    ÇÖPÇÜLER KRALI

    Mustafa Pektemek transfer edildiğinde bir işe yaramaz, boşa verilen para, çöp gibi ifadelerle yerin dibine sokulmuştu. Altay maçında baştan sona kadar gözlerimizin pasını sildi, ikili mücadele kazandı, geriye geldi ve kademeye girdi, önde baskı yaptı golünü attı ve çöp diyenlere güzel bir cevap verdi. Bizde kinaye yaparak Mustafa’ya diyoruz ki seni çok sevdik ÇÖPÇÜLER KRALI...
     
    Altay karşılaşmasında takımda eksik çoktu , belki en büyük eksik Mame Tiam idi. Formayı giyen her futbolcu mücadele etti. Özellikle Pektemek dışında en iyi performansını sergileyen savunma bakanı  Hüseyni, arı gibi çalışan gole çok büyük katkı veren balarısı Onur Bulut, hatasız oynayan Attamah, orta sahada turbo İbrahim göze girmeyi başardılar. İsabetli paslarla top çevirirken Hüseyni defansın arkadına attığı toplarla etkili oldu ve gol böyle geldi. Emrah Başsan çok fazla ofsayta düşerken performans olarakta eriyor, böyle giderse yedek kulübesine oturur. Mane forma için fırsat kolluyor.
     
    Hikmet hoca her zaman olumlu mesajlar vermeye devam ediyor. Takımına güvenini yine söyledi. Yeni transferlerin oynamasıyla daha da güçleneceğimizi ifade etti. Geçmişte bir grup tarafından idam edilen Hikmet hoca Hikmet dolu söz ve tavırlarıyla güven tazeledi.
     
    Sonuçta çok fazla pozisyona girdiğimiz bir maçı tek golle kazandık. Özellikle uzatmalarda İlhan Parlak’a gelen fırsat gol olmalıydı pozisyon çok netti. Yinede kazanmak önemlidir, seriye bağlarsak tırmanışımız devam eder. Transferde çok akıllı hamleler duyuyoruz. Mert Çetin, Abdülkadir Parmak tamam gibi. Sırada Deniz Türüç var ama sıkıntılı olduğu haberini aldık. Takıma güç katacak nokta transferleri duyunca başkanımıza olan destek artıyor. Bazı yöneticiler istifa etti haberi duyuldu ama başkan henüz istifalar bize ulaşmadı dedi. Berna başkana güzel bir söz hatırlatmak istiyorum: En zor günleri tek başına atlattıysan; sonrasında kimseye eyvallahın olmaz.

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.