|   | 
  • Çorumlu Hem Filmini Hem Reklamını Yaptı!!!


    Çorumlu Hem Filmini Hem Reklamını Yaptı!!!

    Kayseri şehir merkezindeki billboardlarda yer alan “Çorumlu’nun Yaptığını Herkes Yapamaz” içerikli görseller merak uyandırdı.

    Çorum Valiliği tarafından şehrin tanıtımı için hazırlatıldığı anlaşılan görsellerin Türkiye’nin çeşitli şehirleriyle birlikte Kayseri’de de yayınlatılması, ‘helal olsun, adamlar şehirlerinin imajı için dört bir yanda çalışma yapıyor’ dedirtti.

    Yakın zamana kadar şehrin barındırdığı tarihi, dini ve kültürel zenginliklerinin tanıtımı yapan Çorum Valiliği, şimdi de Çorumluların, sahip olduğu milli ve manevi değerleri geçmişte olduğu gibi günümüzde de yaşattıklarını göstermek için tanıtım ve imaj projesi geliştirdi. Bu amaçla hazırlatılan 3 kısa film, belirli aralıklarla kamuoyunun dikkatine sunulurken “Çorumlu’nun Yaptığını Herkes Yapamaz” sloganıyla da yurt çapında tanıtıma gidildi.

    Toplumda sıkça dile getirilen “Senin yaptığını Çorumlu yapmaz” sözünün aslında bu şekilde olmadığını göstermek amacıyla “Çorumlu’nun Yaptığını Herkes Yapamaz” sloganıyla Çorum Valiliği’nin koordinasyonunda Hitit Üniversitesi, Çorum Belediyesi, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Çorum Kültür ve Turizm Derneği’nin katkılarıyla hazırlanan 3 kısa tanıtım filminin duyurusu yapılmış oluyor.

    Şehirdeki billboardları süsleyen bu görseller ve arka planındaki tanıtım çalışmasına karşılık Kayseri’deki yetkililerin nasıl bir refleks göstereceği merak ediliyor. Vatandaşlar ise benzer çalışmaların Kayseri’ye çok daha fazlasıyla yakışacağını ve en kısa zamanda gerçekleştirilmesi gerektiğine dikkat çekiyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.