|   | 
  • Cumhurbaşkanı Gül, Çocukları Unutmadı


    Cumhurbaşkanı Gül, Çocukları Unutmadı
    Nevşehir Özel Kardelen Koleji öğrencilerinin geleneksel olarak düzenlediği yeni yıl tebrik gönderme uygulamasına Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den cevap geldi.

    Kolej öğrencilerinin hazırladığı yeni yıl kartları, Cumhurbaşkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve 81 ilin valililerine gönderilmişti.

    Okulun 4. sınıf öğrencisi Cesur Akün tarafından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yazılan yeni yıl mesajına Gül'den yanıt geldi.

    Gül?ün, Akün'e göndermiş olduğu yeni yıl mesajında ''Yeni Yıl mesajın için teşekkür ediyorum. Göstermiş olduğun bu nazik davranıştan dolayı teşekkür eder en iyi dileklerimi sunarım'' ifadeleri yer aldı.

    Cumhurbaşkanı Gül'den mesajına karşılık alan Akün, ?Cumhurbaşkanımıza yeni yıl tebrik kartı göndermiştim. Cumhurbaşkanımız da benim ve ailemin yeni yılını göndermiş olduğu mektup ile kutladı. Çok mutluyum? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.