|   | 
  • Cumhuriyet Meydanı'nda Görkemli Açılış


    Cumhuriyet Meydanı'nda Görkemli Açılış
    Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan üç ayrı hizmetin açılışı bir dizi etkinlikle gerçekleştirilecek.

     16 Kasım Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek olan törenle, cephe düzenlemeleri, Kurşunlu Parkı ve ATM'li taksi duraklarının açılışı yapılacak. Açılışta Kayserilileri lazer gösterileri, ışık oyunları, heyecanlı animasyonlar ve havai fişek gösterileri bekliyor. 
    Büyükşehir Belediyesi, yapımı tamamlanan proje ve yatırımları birbiri ardına hizmete açmaya devam ediyor. Cumhuriyet Meydanı'na bakan binalarla başlayan ve ardından Talas Caddesi güzergahında Kiçikapı'ya, Park Caddesi güzergahında Düvenönü'ne ve Sivas Caddesi güzergahında Büyükşehir Belediyesi'ne uzanan cephe düzenleme çalışmalarında sona gelindi. 16 Kasım Cumartesi günü düzenlenecek olan törenle görüntü kirliliğini sona erdiren bu hizmetin açılışını yapacak.
    Törende ayrıca yenilenen Kurşunlu Parkı'nın ve şehrin muhtelif yerlerindeki 9 adet ATM'li taksi durağının da açılışı yapılacak. 16 Kasım Cumartesi günü saat 18.00'de Cumhuriyet Meydanı tören alanında başlayacak olan açılış programında çok farklı, renkli ve hareketli gösteriler düzenlenecek.
    Geçen hafta Kale İçi Kültür Sanat Merkezi temel atma töreninde Kayseri Kalesi üzerinde yapılan ışık oyunlarının çok daha farklı versiyonlarının canlandırılacağı törende ayrıca mapping gösterileri, lazer ve ışık oyunları ile animasyonlar sahnelenecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.