|   | 
  • Damat Adayları Gelin Arabası Yazılarında Yarışıyor


    Damat Adayları Gelin Arabası Yazılarında Yarışıyor
    Yaz döneminde düğünler bir biri ardına yapılırken düğünlerin vazgeçilmezi gelin arabaları da rengarenk görüntüleriyle dikkat çekiyor.

    Son dönemde gelin arabalarının olmazsa olmazı haline gelen ve damat adaylarının ilginçlik konusunda adeta birbirleriyle yarıştığı gelin arabası arkası yazıları görenleri bazen düşündürüyor bazen de gülümsetiyor.
     
    Kimi yazılar teknolojiye vurgu yaparken kimi yazılar cep telefonu operatörlerinin verdiği ücretsiz sms’lere, kimisi gündeme ilişkin konulara, kimisi futbol takımlarına kimisi de reklam filmlerine atıfta bulunuyor.
     
    Bazı damatlarda eşlerine olan sevgi ve aşklarını daha kısa ve net bir şekilde herkese duyurabilecekleri yazıları tercih ediyor.
     
    Yazıların genel ve en büyük özellikleri ise Türk insanının istediği zaman ne kadar yaratıcı fikirler ortaya koyabileceğini gözler önüne seriyor.
     
    Kimi zaman düğünlerin de önüne geçen gelin arabası arkası yazıları, bu özelliğiyle düğünlerin en akılda kalıcı yanını oluşturabiliyor. 
     
    Damat adayları da en ilginç yazıyı bazen teknoloji yardımıyla bazen de özgün düşüncelerini ortaya koyarak bularak en fazla dikkati çeken damat olmaya çalışıyor. Bu konuda arabaları süsleyen çiçekçiler de damat adaylarına fikir babalığı yapabiliyor.
     
    Gelin arabası yazılarının büyük çoğunluğu ise gelin adaylarını kızdırabilecek türden olabiliyor. Günün heyecanı ve bu kızgınlığı yatıştırıyor olsa gerek ki gelin arabaları mutlu sona ulaşmak için şehrin cadde ve sokaklarında arkalarındaki yazılarla tur atabiliyor.
     
    İlginç Gelin Arabası Arkası Yazılarından Bazıları:
     
    Ayrılsak da beraberiz kızlar
     
    Elveda 10.000 SMS 
     
    Dünya Oydu Oda Benim Oldu
     
    Bu odun senin için yanacak
     
    Abi ben ettim sen etme
     
    Üzgünüm kızlar -Güzel olan kazandı
     
    GAME OVER
     
    Siyahıma,beyaz oldun – evleniyoruz
     
    Eller sevdi ben aldım
     
    Çok borçluyuz altın takın
     
    Ön plaka: Evleniyoruz,mutluyuz. Arka plaka: Nasıl da palavra atıyoruz.
     
    Donlar artık ütülü olacak
     
    Ben çok bekledim annesi,sıra sende
     
    Meleğimi Aldım Cennete Gidiyorum
     
    Rahat Battı
     
    Bibiskrem verdim kandırdım
     
    Bir taneydi onu da ben aldım
     
    Hayalimdi Helalim oldu
     
    Evliyiz Mutluyuz – Garanti Bankasına Borçluyuz
     
    SABAHATTİN SÜRMEN
     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.