|   | 
  • Danimarka-Finlandiya maçında üzücü olay


    Danimarka-Finlandiya maçında üzücü olay
    Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası B Grubu ilk maçının 43’üncü dakikasında Danimarkalı oyuncu Christian Eriksen, taç çizgisinin yanında bir anda yere yığıldı. Tecrübeli oyuncu, sağlık ekibinin ilk müdahalesi ve kalp masajının ardından sedyeyle soyunma odasına götürüldü. Daha sonrasında ise UEFA 'Christian Eriksen’in hastaneye kaldırıldığı ve durumunun stabil olduğu öğrenildi' açıklamasında bulunurken Danimarka Futbol Federasyonu ise 'Christian Eriksen'in bilinci açık durumda' dedi.

    2020 Avrupa Futbol Şampiyonası B Grubu ilk maçında Danimarka ile Finlandiya karşı karşıya geldi. Mücadelenin 43’üncü dakikasında ise çok üzücü bir olay yaşandı. Danimarka’nın kullanacağı taç atışında topu almak için hareketlenen Christian Eriksen, taç çizgisinin yanında bir anda yere yığıldı. Mücadelenin hakemi oyunu durdurarak futbolcunun yanına koştu ve sağlık ekiplerini sahaya davet etti. Eriksen’in yanına gelen sağlık ekibi, oyuncuya kalp masajı yapmaya başladı. Öte yandan takım arkadaşları da tecrübeli oyuncunun etrafında bir çember oluşturdu.

    Saha içerisinde uygulanan müdahalenin ardından Christian Eriksen, sağlık ekibi tarafından soyunma odasına götürüldü.

    UEFA'DAN AÇIKLAMA

    Öte yandan UEFA’da konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Kopenhag'daki UEFA EURO 2020 maçı, tıbbi bir acil durum nedeniyle askıya alındı” denildi.

    'DURUMU STABİL'

    UEFA: Christian Eriksen’in hastaneye kaldırıldığı ve durumunun stabil olduğu öğrenildi

    'BİLİNCİ AÇIK DURUMDA'

    Danimarka Futbol Federasyonu: Christian Eriksen'in bilinci açık durumda



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.