|   | 
  • Defineciler Gazdan Zehirlenerek Öldü


    Defineciler Gazdan Zehirlenerek Öldü
    Kayseri?nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Burunören köyünde define arayan 3 gençten 2?si, kazdıkları tüneldeki gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti.


    Edinilen bilgiye göre Burunören köyü yakınlarında define aradıkları ileri sürülen üniversite öğrencileri M.Ç., kardeşi R.Ç ve kuzenlerinin bir hafta boyunca yaklaşık 25 metrelik tünel kazdığı öğrenildi. Uzun bir süredir kazı çalışması yapan gençlerden M.Ç. ve R.Ç. kardeşlerin içeride oluşan gazdan zehirlenerek hayatını kaybettiği ileri sürüldü. Gazdan az miktarda etkilenen diğer gencin ise ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
    Olay yerine gelen 112, jandarma, Afet Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ve UMKE, tünelde kalan gençlerin cesedini çıkarmak için çalışma başlattı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.