|   | 
  • DEKANLARA ERCİYES PROJESİ ANLATILDI


    DEKANLARA ERCİYES PROJESİ ANLATILDI
    Türkiye'deki çeşitli üniversitelerde görev yapan tıp fakültesi dekanları Erciyes'te bir araya geldi.

     Türkiye'deki çeşitli üniversitelerde görev yapan tıp fakültesi dekanları Erciyes'te bir araya geldi. Dekanlara, Kayseri Erciyes AŞ Genel Müdür Yardımcısı Yücel İkiler tarafından Erciyes Dağı'nda yapılan yatırımlar hakkında bilgiler verildi.

    Erciyes Üniversitesi'nin Erciyes Dağı'ndaki sosyal tesislerinde düzenlenen sunuma Türkiye'deki çeşitli üniversite hastanelerinin tıp fakültesi dekanları katıldı. Burada yaptığı sunumda Erciyes'in bir turizm merkezi olması için çok önemli çalışmalar yürüttüklerini ifade eden İkiler, turizm sektörünün önümüzdeki yüzyılın en önemli sektörlerinden biri olacağını, Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nin de bu alanda yerini alacağına vurgu yaptı.

    Yaklaşık yarım saat süren sunumun ardından dekanlar, Hacılar Kapı ve Tekir Kapı bölgesinde yapılan tesisleri gezerek yerinde görme imkanı buldu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.