|   | 
  • DELİKAN: "ESNAF VE TÜCCAR SORUNLAR İÇERİSİNDE KIVRANIRKEN, ODADA İKTİD


    DELİKAN:
    Kayseri Ticaret Odası (KTO) başkan adayı Nuh Mehmet Delikan, "Esnaf ve tüccar sorunlar içerisinde kıvranırken, odada iktidar olmak isteyenlerin oyunları onları daha da bunaltıyor" dedi.

     Kayseri Ticaret Odası (Kto) başkan adayı Nuh Mehmet Delikan, "Esnaf ve tüccar sorunlar içerisinde kıvranırken, odada iktidar olmak isteyenlerin oyunları onları daha da bunaltıyor" dedi.

    Delikan, yaptığı açıklamada, esnaf ve tüccarın 10 aydır seçimle meşgul edildiğini ve ertelemeye sebep olanların vebal altına girdiğini söyledi.

    Delikan, "Herkesin iş gücü var. seçim yapılmalı ve bitmeliydi. Kimsenin oyun oynayacak vakti yok. Esnaf ve tüccar sorunlar içerisinde kıvranırken, odada iktidar olmak isteyenlerin oyunları onları daha da bunaltıyor. seçim mücadelesine ara vermeyeceğiz. Tezgahlanan oyunları bozacağız" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.