|   | 
  • Delİkan: "Seçİmlerİn ertelenmesİ camİada huzursuzluğa sebep oldu"


    Delİkan:
    Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adayı Nuh Mehmet Delikan, "Seçimlerin ertelenmesi camiada huzursuzluğa sebep oldu" dedi.

     Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adayı Nuh Mehmet Delikan, "Seçimlerin ertelenmesi camiada huzursuzluğa sebep oldu" dedi.

    Nuh Mehmet Delikan, seçimlerin ertelenmesinin şahsım için önemli olmadığını ancak, seçim çalışmalarının esnafı ve tüccarı huzursuz ettiğini, onlara rahatsızlık verildiğini söyledi

    Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adayı Nuh Mehmet Delikan, "NACE Kodlama Sistemi ile meslek grupları arasında doğrudan bir bağlantı yok. Avrupa Ekonomik Faaliyetlerinin Sınıflandırılması Sistemi'ne göre her firmaya 6 sayılık bir faaliyet kodu veriliyor. Samimiyetsizlik veya becerisizlik sonucu bu faaliyet kodları yanlış verilmiştir. Ölmüşlere, yurtdışına gitmişlere, vergi mükellefiyeti olmayanlara ve sicilden silinmişlere faaliyet kodu verilmesi kötü niyeti doğruluyor. Kişiye özel gruplar yapılmıştır. Gruplamanın da keyfi yapılması yanlışlığı katmerliyor. Herkes kendine çeki düzen vermeli, camianın tabandan gelen talepleri doğrultusunda Oda'nın geleceği şekillenmelidir" açıklamasını yaptı. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.