|   | 
  • DELİKAN:"TİCARET ODASI ÜYELERİNDEN DÜRÜST, ÇALIŞKAN, İŞİNDE BAŞARILI O


    DELİKAN:
    Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkan Adayı Nuh Mehmet Delikan, "Ticaret odası üyelerinden dürüst, çalışkan, işinde başarılı olan adaya oy vermelerini istirham ediyorum" dedi.

     Kayseri Ticaret Odası (Kto) Yönetim Kurulu Başkan Adayı Nuh Mehmet Delikan, "Ticaret odası üyelerinden dürüst, çalışkan, işinde başarılı olan adaya oy vermelerini istirham ediyorum" dedi.

    Delikan, yaptığı yazılı açıklamada, Kto yönetimine talip olanların belirli gruplara dayanarak ve onlardan izin isteyerek işe başladıklarını öne sürerek, şu ifadeleri kullandı:

    "Gruplar da oda organ üyelerinin atama ile göreve getirileceklerini sanıyorlar. Ancak, Kto üyelerinin yapılacak seçimlerde tek belirleyici olduğunu ya unutuyorlar ya da üyeleri ciddiye almıyorlar."

    Delikan, şunları kaydetti:

    "Seçim için gittiğimiz her yerde 'Bu oda ne iş yapar-' diye serzenişte bulunan, odadan alan değil odaya veren yöneticiler isteyen ve dertlerine derman olacak, muhatap bekleyen üyelerle karşılaşıyoruz. Yanılarak veya şaşırarak oda tarihinde ilk defa üye listeleri seçim öncesi herkese verildi. Ama, bu sefer de seçimi ertelettiler. Korkunun ecele faydası olmayacak. Bu seçim Kto üyelerinin seçimi olacak. Ben ve arkadaşlarım, çekinmeden, kıvırmadan herkesten önce adaylığımızı açıkladık. Ticaret odası üyelerinden dürüst, çalışkan, işinde başarılı olan adaya oy vermelerini istirham ediyorum."dedi



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.