|   | 
  • Demet Öztürk ; 10 Üzerinden 10


    Demet Öztürk ; 10 Üzerinden 10

    Kayserispor’u ‘Hikmet Karaman’dan önce ve Hikmet Karaman’dan sonra’ diye ikiye ayırmak lazım. Beşiktaş maçıyla birlikte yenilmezliğini 10 maça çıkartan sarı-kırmızılılar, bu maçlarda attığı 13 gole karşılık kalesinde sadece 6 gol gördü.

    Ligin ilk yarısında averaj takımı olan Kayserispor  adeta küllerinden yeniden doğdu . Artık Kayseri’ye hiçbir takım rahat gelemiyor. Hatta sahasında bile Kayserispor maçlarına banko 3 puan gözüyle bakamıyor.

    İlk yarı itibarıyla transfer tahtası kapalı, kadrosu sınırlı, ligin sonuna demir atmış Kayserispor için felaket senaryoları yazılmaya başlanmış, hatta Süper ligde misafir takım gözüyle bakılmaya başlamıştı.

    Hikmet Karaman’dan önceki Kayserispor’la şuan ki takım kıyas bile götürmez. Teşhisi doğru koyan Hikmet Karaman, tedaviyi de doğru uygulayınca sadece takım değil koskoca Kayseri’yi ve taraftarı da ayağa kaldırdı.

    Birçok maçı bırakın gol atmayı, pozisyon dahi bulamadan tamamlayan Kayserispor, Karaman’la çıktığı 10 maçta rakip fileleri 13 kez havalandırdı ve sadece Antalya maçını gol atamadan tamamladı.

    Zaten sayısal anlamda yetersiz olan takımdan Rotman gitti, Bilal ameliyat oldu.  Asomah  uzun süre sakattı.

    Beşiktaş maçı öncesi Chery annesinin rahatsızlığı nedeniyle ülkesine gitti.  Takımın beyni Mensah sakatlandı. Faul dahi çalınmayan pozisyon sonrası göz yaşları arasında sahayı terk etti.

    Ama sarı kırmızılılar sayısal anlamda eksildikçe futboluyla büyüdü. Tıpkı Beşiktaş maçında olduğu gibi.

    Hedeften kopmamak için kazanmaktan başka şansı olmayan Beşiktaş, Kayserispor’un elinden son dakika golüyle kurtuldu.

    Kayserispor’un  ‘Var’a takılan golü ve penaltı beklediği pozisyonlar düşünüldüğünde 1 puana sevinen şampiyonluk adayı Beşiktaş olmuştur.

    Kayserisporlu futbolcular yürekleriyle oynuyor. Bunun sonucunda hata da yapsalar taraftar bağrına basıyor.

    Kadro derinliği olmayan, transfer yapamayan Kayserispor’da sistem oturdu. Dolayısıyla kim oynarsa oynasın verilen görevi en iyi şekilde yapıyor.

    Küme düşer denilen Kayserispor, Hikmet Karaman’ın direksiyona geçmesinin ardından, vites yükseltti  ve üst sıraları zorluyor.

    Bu hafta, ikinci yarının iki flaş ekibi karşılaşacak. Sarı Kırmızılılar, 10 haftalık başarı hikayesine yenilerini eklemek için mücadele edecek.

    Rize deplasmandan alınacak puan ya da puanlar Kayserispor’un  kalan haftalardaki hedeflerini de belirleyecek.

    On haftadır inanılmaz bir başarı hikayesine imza atan Kayserispor’da başrol şüphesiz teknik direktör Hikmet Karaman’ın.  Rize maçı, bu hikayenin sonuyla ilgili de önemli ipuçları verecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.