|   | 
  • Demirören'den çarpıcı Passolig açıklaması


    Demirören'den çarpıcı Passolig açıklaması
    Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

     
    Başkan Yıldırım Demirören, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Lig TV Genel Koordinatörü Şansal Büyüka'yı ağırladı. 

    Demirören, taraftarların büyük bir kısmının istemediği passolig uygulamasının önümüzdeki sezon da devam edeceğini söyledi. Demirören, "
    Passolig'in taraftarın kaçmasında belki etkisi vardır ancak yüzde 20'yi geçmez. Passolig'le birlikte bilet rantı bitti. Futbol sahalarına siyaseti sokmak isteyen bir taraftar kesimi vardı, onlar da bitti. Passolig'den beri taraftar düştü ancak kademe kademe yükseliyor. Aile ortamı oluştu. Aileler gelmeye başladı. 1 milyonluk rakamı yakaladık aşağı-yukarı? Bu gidişattan memnunuz. Ayrıca önümüzde sezon Türkiye Kupası ve Süper Kupa'da da Passolig'i uygulamak istiyoruz." şeklinde konuştu.

    Demirören ayrıca Spor Toto Süper Lig'de farklı şehirlerden takım görmek istediğini söylerek sözlerini şöyle noktaladı. "
    Bir Kayseri takımı gidiyor, bir Kayseri takımı geliyor. Adana'dan bir takımın olması, İzmir'den bir takımın olması, Diyarbakır'dan bir takımın gelmesi temennimiz. Ülkenin dört bir yanına kulüplerin dengeli bir şekilde dağılmasını istiyoruz."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.