|   | 
  • Demokrasi nöbetinin 11. günü


    Demokrasi nöbetinin 11. günü
    Kayseri’de 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar, 11. günde de Cumhuriyet Meydanı’nı doldurdu.

    FETÖ tarafından yapılmak istenilen darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yurt genelinde vatandaşlar demokrasi nöbeti tutmaya başladı. Kayserililerde bu kapsamda, demokrasi nöbetinin 11. gününde Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak, darbe girişimine sert tepki gösterdi. Çocuklarıyla beraber meydana gelen aileleri, Türk bayrakları sallayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerini dile getirdi. 7’den 70’e herkesin katıldığı nöbette, vatandaşlar bir ve beraber olduklarını söyleyerek, gelecek olan 2. talimata kadar meydanı boş bırakmayacaklarını belirtti.



    Etiketler demokrasi nöbeti

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.