|   | 
  • Demokrasi nöbetinin 18. Günü


    Demokrasi nöbetinin 18. Günü
    15 Temmuz’daki FETÖ terör örgütü tarafından yapılan darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi nöbetinin 18. gününde binlerce vatandaş darbe girişimini lanetleyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

    15 Temmuz’da FETÖ terör örgütü tarafından düzenlenen darbe girişiminin ardından Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan binlerce vatandaş, demokrasi nöbetinin 18. gününde darbe girişimini lanetledi. Ellerinde Türk bayraklarıyla alanda toplanan vatandaşlar, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı ile ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri meydanda toplanan vatandaşları selamlayarak ikinci bir emre kadar nöbete devam edeceklerini söyledi.
     
    Ayrıca Yazar Mehmet Fatih Çıtlak da vatandaşlara birlik ve beraberliğin önemini anlattı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.