|   | 
  • Deprem anında denizin ortasından duman çıkmış


    Deprem anında denizin ortasından duman çıkmış
    Bursa'da geçtiğimiz pazartesi günü meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki Gemlik depreminin etkileri, Kumyaka Mahallesi'nde bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

    O anlarda kaydedilen görüntülerde, depremin hemen ardından denizin ortasından yükselen beyaz bir dumanın belirdiği görülüyor. Bu ilginç görüntüler, depremin yaşandığı gün ve saatlerde sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.
     
    Gemlik Körfezi'ne kıyısı olan Mudanya ilçesindeki Kumyaka Mahallesi'nde bulunan iş yerinin güvenlik kamerası, deprem sırasında çekilen bu olağanüstü görüntüyü kaydetti. Denizin ortasından yükselen beyaz duman, sarsıntının etkisiyle atmosfere doğru yükseliyor. 5.1 büyüklüğündeki depremin, Bursa ve çevre illerde hissedilmesinin yanı sıra, sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler izleyiciler arasında büyük merak uyandırdı.
     
    Depremin hemen ardından yaşanan bu olay, bölgedeki vatandaşlar arasında ve geniş internet kullanıcı kitlesi arasında tartışma konusu oldu. Olayın detayları ve olası etkileri üzerine yapılan değerlendirmeler, depremin etkilerinin farklı ve ilginç bir şekilde yansıdığı bu anı daha da ön plana çıkardı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.