|   | 
  • Derbinin Ateşi Anadolu?ya Sıçradı


    Derbinin Ateşi Anadolu?ya Sıçradı
    Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrası, Niğde merkezde iki takımın taraftarları arasında taşkınlık çıktı. Niğde emniyet müdürlüğüne bağlı çok sayıda çevik kuvvet görev alırken çok sayıda taraftarda gözaltına alınarak Sungurbey karakoluna götürüldü.

    Fenerbahçe'nin Galatasaray'a 1-0 yenildiği maçın ardından Galatasaraylı taraftarlar hükümet meydanından derbent kavşağına kadar yürüyüp oradan da hükümet meydanına yürümek istediler. Yürüyüş sırasında iki grubun karşı karşıya gelmesi ile karşılıklı sloganla başlayan olay kısa sürede büyüdü. Olayda karşılıklı taşlama sonucu iki taraftarlardan da yaralı kişiler oldu. Olaya polisin müdahalesi sonucu taraftarlar kısa sürede ara sokaklarına dağılıp olay yatıştırıldı. Olayda iki gruptan da gözaltına alınanlar oldu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.