|   | 
  • Dersi Kaynatmak İçin Yaktıkları Naftalinden Zehirlendiler


    Dersi Kaynatmak İçin Yaktıkları Naftalinden Zehirlendiler
    Kayseri'de bir ortaokulda 20 öğrencinin zehirlenmesine neden olan naftalini bir öğrencinin dersi kaynatmak için yaktığı ortaya çıktı.

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bulunan Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu?nda 20 öğrencinin yakılan naftalin dumanından zehirlenmesi sonrasında soruşturma başlatan polis ekipleri, naftalini bir öğrencinin dersi kaynatmak için yaktığını belirledi. 
    Olay sonrasında okul boşaltılırken, hastaneye kaldırılan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

    ÖĞRENCİLER YANAN NAFTALİNDEN ZEHİRLENDİ


    Kayseri?de bir ortaokulda kimya dersinde yakılan naftalinden sonra oluşan dumandan etkilenen öğrenciler zehirlendi. 
    Edinilen bilgiye göre, Kayseri?nin Melikgazi ilçesine bağlı Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu?nda 20 kişilik öğrenci grubunun bulunduğu derste naftalin yakıldığı öğrenildi. Yakılan naftalin sonrasında oluşan dumandan etkilenen öğrencilerin durumlarının kötüleştiği ve okul idaresi tarafından 112 Acil servise haber verildiği bildirildi.
    Okula gelen altı adet ambulans ekibinin müdahalesi sonrasında dumandan etkilenen öğrenciler, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile diğer hastanelerde tedavi altına alındı.
    İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Öksüzkaya, ?Sınıftaki öğrenciler, naftalin yakılmasından sonra oluşan dumandan etkilenmiş. Olay sonrasında 6 adet 112 ekibimiz kısa sürede olay yerine gelerek öğrencilere müdahale etti ve öğrenciler hastanelere kaldırıldı. Öğrencilerimizin genel durumları iyi ve şu anda oksijen tedavisi uygulanıyor? dedi.
    Polis ekipleri ise olay sonrası sınıfta naftalinin nasıl yakıldığı konusunda inceleme başlattı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.